Om Företaget

Avfart 152 från E4 eller T-bana Mälarhöjden till Ugglemossvägen 20A

Caravancar Stockholm AB

caravancarlogo

Om Företaget:

CARAVANCAR ÄR ETT FÖRETAG SOM SEDAN NÅGRA ÅR ÄR IMPORTÖR AV DET SPANSKA HUSBILSMÄRKET
MONCAYO, DET STÖRSTA OCH MEST VÄLKÄNDA MÄRKET I SPANIEN.

Om Moncayo:

MONCAYO TILLVERKAS I SARAGOSSA, ETT OMRÅDE SOM ÄR UNDER STOR INDUSTRIELL UTVECKLING. MED SITT LÅGA LÖNELÄGE OCH TEKNISKA KUNNANDE KAN MAN HÄR FÖR SAMMA PENGAR TILLVERKA PRODUKTER MED HÖGRE KVALITET ÄN I DE FLESTA ANDRA LÄNDER I EUROPA.
MED MÅNGA OLIKA MODELLER OCH EGET TÄNKANDE ÄR MONCAYO ETT INTRESSANT ALTERNATIV TILL ANDRA
TILLVERKARE FRÅN T.EX. ITALIEN, FRANKRIKE OCH TYSKLAND.

SPECIELLT I FRANKRIKE HAR MÄRKET BLIVIT UPPSKATTAT OCH HIT GÅR 60% AV ÅRSPRODUKTIONEN. MAN LÄGGER STOR OMSORG PÅ TILLVERKNINGEN.

Vår målsättning:

ÄR ATT TILLSAMMANS MED FABRIKEN YTTERLIGARE FÖRBÄTTRA DE OLIKA MODELLERNA
OCH ATT OPTIMERA EN DEL AV DESSA TILL VÅRT BISTRA KLIMAT.

Försäljning och uthyrning:

TILL VERKSAMHETEN MED FÖRSÄLJNING AV MONCAYO HAR HELT NATURLIGT ÄVEN UTHYRNING AV DENSAMMA KNUTITS. DENNA HAR VUXIT STARKT UNDER DET SENASTE ÅRET OCH GER OCKSÅ KUNDERNA EN MÖJLIGHET ATT PROVA SIG FRAM TILL VAD SOM PASSAR BÄST INNAN MAN BESTÄMMER SIG.
GIVETVIS HAR KOSTNADEN FÖR UTHYRNINGEN SEDAN DRAGITS AV FRÅN DEN INKÖPTA HUSBILEN. VID SIDAN AV MONCAYO TAR VI UPP ETT BASUTBUD AV TILLBEHÖR, SOM VI FINNER INTRESSANTA. ALLA VÅRA PRODUKTER ÄR UTVALDA MED STÖRSTA OMSORG NÄR DET GÄLLER KVALITET, FUNKTION OCH PRIS.

HITTAR VI NÅGOT SOM VI TYCKER ÄR BÄTTRE BYTER VI UT DOM. GIVETVIS KAN VI SKAFFA ÄVEN ANDRA PRODUKTER ÄN DE SOM FINNS UPPLAGDA I VÅRA BLAD MEN DET ÄR INGENTING VI HÅLLER I LAGER.

Framtiden:

FRAMLEDES FÖRSÖKER VI ÄVEN HITTA NYA SPÄNNANDE PRODUKTER, SOM AV OLIKA SKÄL INTE HITTAT TILL DEN SVENSKA MARKNADEN OCH INTRODUCERA DESSA. SOM GAMLA HUSBILSÅKARE HAR VI KLART FÖR OSS HUR SAKER OCH TING SKA FUNGERA, ÄVEN OM VI IBLAND SOM ALLA ANDRA HAR OLIKA ÅSIKTER. DETTA PRAKTISKA SYNSÄTT HOPPAS VI SKA AVSPEGLAS I VÅR VERKSAMHET. I MÅN AV TID OCH ANGELÄGENHETSGRAD KOMMER VI OCKSÅ ATT FÖRSÖKA DELA MED OSS AV VÅR ERFARENHET OCH GE GODA RÅD OCH TIPS PÅ VÅRA SIDOR INOM OLIKA OMRÅDEN.

ÄVEN OM CARAVANCAR ÄR FOKUSERAT PÅ HUSBILSOMRÅDET PASSAR DET VI GÖR I MÅNGA FALL ÄVEN HUSVAGNSFOLKET.

 

VÄL MÖTT PÅ VÄG
CARAVANCAR

Kontakta Oss