Hem


CaravanCar Stockholm

The Road is Calling You


Kontakta Oss

caravancarlogo

Causson S1 – Ledig Vecka 24- 35


6.500SEK / vecka

Chausson
Halcon

Halcon 465 – Ledig Vecka -utgått


SEK / vecka

Allt du behöver för dina campingplaner


Kontakta Oss

25-travel-denmark-bornholm

Lastbilsdator

Kontakta Oss

http://www.caravancar.se/kontakt/

08.976.141,   070.212.6141  •  caravancar@caravancar.se

Det är flera faktorer att ta hänsyn till innan du köper en husbil. Även om mycket liknar ett köp av en personbil. Men hur du ska använda husbilen är nog den viktigaste faktorn. Kanske upptäcker du att det är en husvagn du ska köpa eller kanske ska du inte köpa något alls.

Din första fråga bör alltså vara: vad ska jag använda husbilen till? En andra fråga kan vara: vilka ska åka med i husbilen? För det tredje: hur mycket har jag råd att lägga på husbilen? För det fjärde: ska jag köpa nytt eller begagnat? För det femte: hur långt, hur ofta och när planerar jag att åka?

Dessa frågor, och en del annat, påverkar vilken typ av husbil du ska välja.

De vanligaste typerna är alkovbil, halv- eller helintegrerad husbil, inredd skåpbil och camper. För vardera typen finns det ett antal olika inredningsalternativ och storlekar att välja mellan. Dessutom finns det specialbyggda fordon och mellanting mellan ovannämnda typer.

Vilken typ av husbil ska du rikta in dig på? Ska du ha hela familjen med dig? Ska du ha barnbarnen med dig, men bara ibland? Ska du mest stå på campingplatser? Ska du vara ute långa tider? Ska du bara åka i Sverige eller runt i Europa? Vill du kunna åka under alla årstider?